"En av de første kalde dagene i Oslo.
Kuldegradene passerte minus 5.
Ikke så kaldt, men likevel – vi blir jo alltid litt satt ut når gradene blir blå.
Akkurat som jula på kjerringa.
Akkurat som Alice som ble overraska over at hun kunne få blåmuggost på toppen av grøten.
Og det kan vi jo til en viss grad forstå.
Men grøten, som var kokt på hel perleemmer fra Holli Mølle, rugflak fra Saltå Kvarn og rød quinoa, servert med hasselnøtter fra Helios, fersk fiken, confit av and fra Gårdsand og et dryss av Kraftkar, den fantastiske blåmuggosten fra Tingvollost, ble en av favorittene"
......les videre!
Ikke så kaldt, men likevel – vi blir jo alltid litt satt ut når gradene blir blå.
Akkurat som jula på kjerringa.
Akkurat som Alice som ble overraska over at hun kunne få blåmuggost på toppen av grøten.
Og det kan vi jo til en viss grad forstå.
Men grøten, som var kokt på hel perleemmer fra Holli Mølle, rugflak fra Saltå Kvarn og rød quinoa, servert med hasselnøtter fra Helios, fersk fiken, confit av and fra Gårdsand og et dryss av Kraftkar, den fantastiske blåmuggosten fra Tingvollost, ble en av favorittene"
......les videre!
Teamet:
Sunniva Dring, produkt utvikler: United Bakeries
Ann Kristin Møsth Wang, matstylist og aktiv i
Per Sollerman, fotograf
persollerman.com
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar