Opplysningskontoret for brød og korn (OBK) ble etablert høsten 2007 for å drive merkenøytral opplysningsvirksomhet på vegne av alle aktørene i verdikjeden. Formålet er å øke kunnskapen om, og fremme forbruket av, korn, mel, brød og andre bakervarer hos forbrukerne og andre målgrupper..
les mer på nettsiden:
http://brodogkorn.no/
Hei, jeg jobber i Indre Østfold Fengsel. Vi skal ha flatbrødkurs og lurer på om det finnes noe materiell vi kunne dele ut til de interesserte. og ønsker råd om det finnes en film vi kunne vise om flatbrødets opprinnelse og utvikling.
SvarSlettMed vennlig hilsen
Aktivitør Eli Randem Wergeland
tlf. 971 49 298
Hei Eli,
SvarSlettVi har dessverre ikke noe skriftlig materiell, men her er noen lenker til informasjon om flatbrødbakst på våre nettsider:
Takkebakst trinn for trinn: https://brodogkorn.no/fakta/tradisjonsbakst-ala-bodil-nordjore/
Oppskrifter på flatbrød og lefser: https://brodogkorn.no/oppskrifter/takkebakst/
Lykke til med kurset!
Vennlig hilsen
Torunn Nordbø, brodogkorn.no