Er årets beste kokebok
Begrunnelsen:
Svein Erik Renaa:
Dette er en utrolig variert bok, med mange nye oppskrifter om grøt. Litt moderne, litt historie. Det er gøyalt å se 76 så ulike oppskrifter om samme tema. I tillegg er det fristende bilder. For meg er dette en lærebok. Jeg kan ikke så mye om grøt sjøl, og boka inneholder flere oppskrifter som jeg kunne tenke meg å lage hjemme.
Stig Juelsen:
Du får lyst til å lage grøt når du ser i denne boka. Det som er så deilig her er at den viser at grøt er mer enn risgrøt og havregrøt. Dette er god inspirasjon til å variere bort den vanlige havregrøten med sukker og kanel.
Les om de fire andre bøkene på linken under:
https://www.nrk.no/mat/arets-fem-beste-kokeboker-i-2016-1.13265750
Kult! Og kult med grøtbok! Stor fan her også. :)
SvarSlett